Fränk tekent voor 2 jaar bij Trek Factory Racing

Vandaag werd het dan eindelijk bekend: Fränk Schleck heeft zijn overeenkomst met Trek Factory Racing voor nog eens twee jaar verlengd. Na zijn terugkeer in de World Tour heeft hij zich dit seizoen voldoende bewezen, en mag daarom tot en met 2016 een leidende rol op zich nemen voor Trek Factory Racing in meerdaaagse wedstrijden en de klassiekers.

“Ik ben blij om te kunnen blijven samenwerken met dezelfde mensen sinds 2011. Trek Factory Racing is voor mij heel bijzonder: het zijn niet slechts teamgenoten, het is een vriendengroep. Als je zoveel tijd samen doorbrengt, is dat fijn om dat met vrienden te doen”, aldus Fränk. “Ik heb een moeilijke anderhalf jaar achter de rug en Trek heeft altijd achter me gestaan.”

“Fränk is een hardwerkende renner die soms erg hard voor zichzelf kan zijn. Hij wilde zich graag bewijzen in zijn favoriete wedstrijden. Een grote overwinning is vooralsnog uitgebleven, maar we weten hoeveel energie hij in de training en de wedstrijden heeft gestoken. Ik ben blij dat we een akkoord hebben kunnen bereiken en dat Fränk bij ons blijft”, aldus teammanager Luca Guercilena.